Tilbake til Nyheter

Nytt brand og nye lokaler

Åsmund Bøvra
8/4/24
Det nye lokalet til vår kampsportklubb, et moderne og romslig miljø som ønsker alle aldre og ferdighetsnivåer velkommen.

Sandefjord Kampsport

Vår kampsportklubb har tatt et stort skritt mot fremtiden ved å introdusere et nytt brand som reflekterer våre verdier og mål. I samarbeid med Lumeno har vi utviklet et brand som appellerer til både dedikerte utøvere og familier som søker etter en arena for samhold, mestring og treningsglede. Vårt mål er å være en inkluderende plass der alle, uansett alder og erfaring, føler seg hjemme og velkommen.

Sandefjord Kampsports nye logo

Men endringene stopper ikke der. Vi har også investert i større lokaler for å imøtekomme behovene til våre medlemmer og våre ambisjoner om å inkludere flere kampsportgrenene under ett tak. Vår nye arena strekker seg over 1000 kvadratmeter, og med denne ekstra plassen har vi muligheten til å dele salen i to. Dette åpner opp for å kjøre flere treninger samtidig og utvide vårt allerede brede treningstilbud. Med separate garderober, et eget styrkerom og et matterareal som er større enn noen gang, er vårt nye hjem utformet for å gi den beste opplevelsen for våre medlemmer.

Her bygges det inngangsparti til det nye kampsportsenteret
Her ser vi litt av gulvarealet som skal brukes til kampsportmatter,styrketreningsrom på venstre side og inngangen til garderober på høyre side.

Det er ikke bare treningssiden som har blitt forbedret. Vi har også planer om å skape et eget utendørsområde hvor medlemmene kan samles for sosiale arrangementer og grilling etter trening. Denne plassen vil bli et viktig samlingspunkt for klubbfellesskapet og ytterligere styrke båndene mellom våre medlemmer.

I tillegg kan styrketreningsrommet gi foreldre en mulighet til å trene mens barna er på trening, slik at hele familien kan være aktive sammen og dra nytte av våre fasiliteter.

Vår overgang til det nye brandet og de nye lokalene representerer ikke bare en fysisk forandring, men også et løfte om å dyrke et sterkt og inkluderende kampsportfellesskap. Vi ønsker å invitere alle til å bli med oss på denne spennende reisen. Uansett om du er en erfaren utøver eller bare nysgjerrig på å utforske kampsportverdenen, er det plass til deg hos oss.

Som en del av vår feiring av denne store overgangen, vil vi arrangere et åpent hus hvor alle er velkommen til å besøke det nye lokalet og prøve våre treninger. Dette er en flott mulighet til å oppleve vår lidenskap for kampsport og oppdage hva vår klubb har å tilby.

Vår visjon er klar - å vokse vårt fellesskap og å tilby flere muligheter for trening og utvikling. Vi håper du vil bli med oss på denne spennende reisen mot en lysere fremtid for kampsporten.

For å lære mer om Lumeno, selskapet som har skapt vårt nye brand, kan du besøke deres nettside her.
Del dette innlegget
Åsmund Bøvra
BJJ Basic

Gratis prøveuke

Få en gratis prøveuke og opplev én eller flere av våre kampsporter. Ønsker du å bli medlem? Les mer her

Takk! Din henvendelse er nå sendt!
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen eller kontakt oss direkte.