Tilbake til Nyheter

Judo for barn og voksne hos Sandefjord Kampsport – Høst 2024!

Åsmund Bøvra
14/7/24

Judo hos Sandefjord Kampsport

Vi er glade for å kunne annonsere at Sandefjord Kampsport utvider tilbudet og starter med judo fra høsten 2024. Vi vil ha partier for både barn og ungdom/voksne, ledet av erfarne og dyktige trenere. Dette er en flott mulighet for alle som ønsker å lære en ny ferdighet, forbedre sin fysiske form eller bare ha det gøy i et trygt og inkluderende miljø.

Barneparti (6-12 år)

Barnepartiet er for barn i alderen 6 til 12 år og vil ha treninger to dager i uken. Den eksakte timeplanen vil bli annonsert i løpet av sommeren. På barnepartiet vil det være stort fokus på lek, samarbeid og grunnleggende judo-teknikker. Vi ønsker å skape et miljø hvor barn kan ha det gøy, få nye venner og utvikle seg både fysisk og mentalt. Det er ingen spesielle krav for å delta, så ta med komfortable klær og en vannflaske, og bli med på moroa!

Parti for ungdom og voksne (13+ år)

Partiet for ungdom og voksne er for de over 13 år og vil også ha treninger to dager i uken. Fokus for dette partiet vil være å øke kompetansen innen judo, samt forbedre styrke, hurtighet og utholdenhet. Ingen spesielle krav for å prøve her heller – komfortable klær og en vannflaske er alt du trenger i første omgang.

Hva er judo?

Judo er en japansk fullkontakt kampsport utviklet i 1882 av Jigoro Kano. Navnet betyr "den myke veien" og fokuserer på å utnytte motstanderens styrke til egen fordel. Judo innebærer ingen slag eller spark, men handler om å kaste eller felle motstanderen, samt å bruke kontrollteknikker på bakken. Judo stiller krav til teknikk, samhandling og koordinasjon, og er en utmerket måte å bygge fysisk og mental styrke.

Trenerne våre

Våre judo-partier ledes av erfarne og høyt kvalifiserte trenere som er dedikerte til å veilede og utvikle deltakerne i Sandefjord Kampsport. Garry Nimmo, en svartbelte med mange års erfaring i judo, vil lede barnepartiet for aldersgruppen 6-12 år. Nimmo legger vekt på lek, samarbeid og grunnleggende judo-teknikker for å sikre en morsom og utviklende opplevelse.

For ungdom og voksne over 13 år ledes partiet av et dyktig team bestående av Garry Nimmo, Frank Evensen og Torbjørn Skaara. Frank Evensen bringer med seg erfaring fra de Olympiske Leker, og teamet er dedikert til å øke deltakernes judo-ferdigheter samt forbedre styrke, hurtighet og utholdenhet.

Dette trenerteamet er en ressurs for alle som ønsker å lære judo fra grunnen av eller forbedre sine ferdigheter i en støttende og profesjonell atmosfære.

Praktisk informasjon

For mer informasjon om påmelding og priser, besøk vår nettside www.sandefjordkampsport.no. Vi tilbyr en gratis prøveuke slik at du kan teste ut treningene før du bestemmer deg. Hos oss finner du flotte fasiliteter med en stor treningsmatte, styrkerom og separerte garderober.

Velkommen til Sandefjord Kampsport

Sandefjord Kampsport er tilknyttet Norges Judoforbund og Norges Idrettsforbund. Alle medlemmer i våre judo-partier er forsikret både under kamp, trening og ved reise til/fra idrettsarrangementer. Vi ser frem til å ønske både nye og erfarne utøvere velkommen til vårt judo-miljø!

Vi håper å se deg på matten til høsten!

Del dette innlegget
Åsmund Bøvra
BJJ Basic

Gratis prøveuke

Få en gratis prøveuke og opplev én eller flere av våre kampsporter. Ønsker du å bli medlem? Les mer her

Takk! Din henvendelse er nå sendt!
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen eller kontakt oss direkte.